STEMNE2

Hei alle saman!

Då er det endeleg snart tid for neste symjestemne – og me gler oss!

Eid symjeklubb inviterer med dette til åpent og rekruttstevne i Eid symjehall. Stevnet er i samsvar med NSF’s lover, reglar og terminliste.

Innsymjing:

Laurdag 12. Mars kl. 12.00
Søndag 13. Mars kl. 08.30

Stemnestart:

Laurdag 12. Mars kl. 13.00
Søndag 13. Mars kl. 10.00

Premiering:

1/3 premiering individuelt og 1.-2.-3. premie for lag. Deltakarpremie til alle 04-, 05- og 06-modellar som deltek i open klasse og rekruttar. Bestemannspremie til beste symjar i kvar klasse -05 og eldre etter høgaste poengsum på enkeltdistanse etter FINA 2014 poengtabell.

Påmeldingsfrist:

Påmeldingsfristen for stemnet er søndag 28. Februar.

Fellestrening tysdag 8. mars:

Som førebuing til stemnet inviterer vi alle som skal vere med på stemnet til fellestrening tysdag 8. mars kl. 20.00-21.00. Då er det berre å møte opp om ein ynskjer å øve litt ekstra før stemnet.

Informasjon frå Ørsta Symjeklubb i høve stemnet:

Me samlar oss om deltaking laurdag, men om der er symjarar som vil delta søndag òg er det høve til det. Me oppmodar alle om å melde seg på stafettøvinga sidan det er artig å kunne symje på lag!

 

PÅMELDING:

Me har ein ny metode for påmelding denne gongen – ved utfylling av skjema her på sida. Om du ikkje ser påmeldingsskjemaet under kan du gå direkte til skjemaet ved å følgje denne lenkjen: TRYKK HER FOR PÅMELDING

 

About the Author -